کدبانو گری
پنجشنبه ی پیش، که با مامان رفتیم بازار،کلی پیاز خریدیم که دیروز طی یه عمل انتحاری پوست کندم شستم با خورد کن خورد کردم و در نهایت سرخ کردم و این چند جمله از ساعت2بعد از ظهر وقتمو گرفت تا 10شب:))) تازه در خلالش کلی فعالیت دیگه هم کردم ولی الان راضیم خواهرم بسته بندیش کرد گذاشت فریزر
از پیاز داغ درست کردن هر روز هر روز بدم میاد حتما میگید ضرر داره
عب نداره عین چیپس و نوشابه و گلاب به روتون سوسیس و کالباس و فلان و بیسار ها مث سیگار آره بذار اینم مث اونا به من آسایش بده در مورد پیاز داغ کامنت مخالف نذارید چون اصا شوخی ندارم
آره
حالا بذارید چنداتا چیز یادتون بدم
وقتی پیاز پوست میکنید گاهی ممکنه انقد سمج این پوست نازک بچسبه به لایه ی زیرینش که حرصتونو یه طور بدی گازناک کنه
راه حل ساده ست:)))) به جای اینکه از تو سر پیاز شروع کنید پوست سرشو بکنید، نکنید، از ریشه شروع کنید پوستای مزاحم و یایه های خرابو جدا کنید موفقیتتون تضمین شده ست و حس آرامش خاصی بهتون منتقل میکنه (جای شکلکای بلاگ اسکای خیلی خالیه)
و اگه قصد دارید رندش بزنید ریش ریشای ته پیاز و از ته نزنید اون شیرازه شه اونو ببرید کلا دیگه پخش میشه تو دستتون و لایه لایه جدا میشه نمیتونید درست رنده کنید پس سطحی اون ریش ریشا رو جدا کنید که کل پیازو کثیف نکنه
ولی اگه قصد رنده زدن نداشتین آزادین